неділю, 8 травня 2016 р.

Книга-місточок в світ знань

       Всеукраїнський тиждень дитячого читання-чудова нагода для популяризації серед  дітей та їхніх батьків читання, книги і бібліотеки. Наші читайлики люблять це свято, бо воно сповнене цікавим книжковим розмаїттям: зустрічі з місцевими поетами, літературними подорожами, цікавими вікторинами та екскурсіями.
       Цього року свято книги провели під гаслом "Книга-місточок в світ знань". На абонементі влаштували книжкову виставку "Свій День народження святкує книга". Цікаво і змістовно  учні 5-а і 6-б кл. ЗОШ І-ІІІст. з класними керівниками Світланою Гресько і Марією Іваночко підготували літературний портрет "Несміле дитя Підгір'я". Захід присвячений 135-річчю від дня народження поетеси, педагога Марійки Підгірянки.




         На свято книги до скарбниці знань завітали наші маленькі друзі з садочка "Ромашка"з вихователькою Тетяною Дем'янців. Наталія Яремин  для маленьких  гостей провела екскурсію по бібліотеці. Мирослава Мельник підготувала цікаву  пізнавальну вікторину "Кращий знавець казок Г, К, Андерсена" присвячену до дня народження великого казкаря. На закриття Тижня дитячого читання підготували літературний глобус "Новини з літературної планети"для батьків та дітей.                                                                                                                                                   



                                                                                 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації