неділю, 22 грудня 2019 р.

Майстер-клас "Сніжинка -витинанка"

         День Святого Миколая улюблене свято всіх дітей, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери, бажані подарунки і святковий настрій. Ланчинська бібліотека для дітей теж вирішила подарувати "Хобіляндівцям" веселий святковий настрій, допомогти повірити в чудо здійснення мрій. Зима притягує до себе дітвору найкращим своїм творінням - ліпненням сніговика і чарівними сніжинками. Ними прикрашається все навкруги, вони створюють по-справжньому зимовий настрій. Бібліотекарі запрононували створити з кульок сніговика. Діти з задоволенням  надували кульки, скріплювали їх між собою, з паперу виготовили і прикріпили ніс, намалювали очі, рот і гудзики. Символ зими - готовий. 








   
   Щоб створити ілюзію снігу виготовили великі об'ємні сніжинки. В бібліотеці провели майстер-клас " Сніжинка - витинанка".
І в цьому допомогли читачам вчитель Ланчинської гімназії, керівник гуртка - Ірина Сенчук та бібліотекарі Наталія Яремин і Марія Дем'янчук. Для роботи знадобилися білий папір, олівець, ножниці, клей і креативність фантазії. Учасники заходу чудово впоралися з різними процесами в роботі. Чарівні сніжинки появилися в кожної дитини. Усі вони були оринінальні і неповторні.






      












   До бібліотеки навідався Святий Миколай, пригостив дітей солодощами і побажав успіхів у навчанні. Діти колядували і подякували за гостинці чарівнику-Миколаю.  І справді, святковий настрій, дивовижно красиву зиму, можна створити власними руками з простого паперу, кульок і фантазії. 
                                                                                           





Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації