четвер, 12 грудня 2019 р.

Година спілкування "СНІД: подумай про майбутнє - обери життя"


     Щороку, 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. ВІЛ / СНІД - глобальна проблема, що несе серйозну загрозу для людства. Особливо для молоді  приділяється велика увага  популяризації здорового способу життя і профілактики хвороби.
     З ініціативи завідувачки Лачинської міської бібліотеки для дітей  Наталії Яремин і вчителя Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка- Люби Дем'янчук, організувано годину спілкування "Снід: подумай про майбутнє - обери життя". Захід розпочали з того, що всі присутні прикріпили червону стрічку- символ боротьби зі СНІДом. З цікавістю і уважно учні 8-х класів слухали  Ірину Тодорів- завідувачку Ланчинської ЦПМСД. Дитяча лікарка змістовно розповіла  що таке ВІЛ/СНІД, способи передачі вірусу від людини до людини, симптоми хвороби та шляхи попередження захворювання. Під час спілкування з фахівцем діти отримали вичерпну відповідь на питання, що їх хвилювали.
   Своєчасне попередження, звернення до лікаря, обізнаність, безпечна та свідома  поведінка молоді - найкращий шлях уберегтися від хвороби. Саме кожен із нас повинен зрозуміти, шо його здоровя, в його руках!


                                                                                   
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації