понеділок, 22 квітня 2019 р.

Хресна дорога "Слідами Ісуса Христа"


Тривають дні Великого посту...  Час молитви та покаяння, час прощення та примирення, час богослужінь, що спонукають до глибоких роздумів над терпінням Ісуса Христа, час Хресної дороги.
В гості до Ланчинської міської бібліотеки для дітей приїхали учасники дитячої Хресної дороги Гаврилівської бібліотеки Переріслянської ОТГ (зав. Марія Мельник, щоб пройти  стації, роздумуючи про страсті Христові, страждання, що їх переніс Христос з великої любові до нас. Можливо, саме молитва Дороги болю відкриє молоде серце на Бога, допоможе побачити напрям у власному житті зауважила пані. 
Учні Ланчинської гімназії 8-9 класів разом з класними керівниками Ганною Голіней і Любою Петруняк слухали розважання над кожною зупинкою Хресної дороги нашого Господа Ісуса Христа. 
Отець Тарас Щербатюк церкви Архистратига Михаїла  Ланчинської ОТГ  поблагословив на добру справу і промовив до присутніх, що Хресна дорога належить до тих доріг, які найсильніше зворушують людське серце, бо на цій дорозі ми відчуваємо страсті Божого Сина і багатостраждальні материнські муки. Прославляти нашого Господа Ісуса Христа, який заради нашого спасіння перетерпів тяжкі муки і життя своє віддав із великої любові до нас, грішних, задля спасіння душ наших. 
Наталія Яремин подякувала всім присутнім і відмітила,  що не одне людське серце стрепенулося від слів, що прозвучали під час проходження стацій дітьми, не одна християнська душа роздумуючи над страстями Господніми, відчула той біль і страх, які відчув Син Божий, ідучи на смерть. Тож ідімо за нашим Спасителем, переживаймо разом з Ним, візьмімо приклад для наслідування і відчуймо цю велику і безмежну любов, любов нашого Спасителя до нас.




           

           

         
                                                                     


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації