четвер, 28 лютого 2019 р.

"В нашій пам'яті вони залишились назавжди"

        У ці лютневі дні Україна сумує, вшановуючи Героїв Небесної сотні, розстріляних на Майдані під час Революції Гідності. Саме з 18 по 20 лютого п'ять років тому сталися найтрагічніші  події, які сколихнули не тільки Україну, а цілий світ. 
         З нагоди п'ятої річниці подій на Євромайдані 21 лютого у Ланчинському ЦДТЮ відбувся День пам'яті Героїв Небесної сотні "В нашій пам'яті вони залишились назавжди". Зібрались учні, вчителі і батьки, щоб в глибокій скорботі низько схилити голови перед пам'яттю тих, хто боровся за правду і гідність, за краще майбутнє українців. 
        Ведучі Марина Щучак і Тетяна Курищук разом з учасниками відновили хронологію подій, що відбувались на Майдані Незалежності в Києві у 2013 - 2014 роках, згадали поіменно Героїв Небесної сотні, спільно виконали Державний Гімн України і вшанували героїв хвилиною мовчання.                                                                                               
                                                                                                                       Наталія Яремин, завідувач бібліотекою для дітей презентувала книжкову викладку літератури "Небесна сотня: шана і пам’ять", яка містила документальні та художні книги сучасних авторів про події на Майдані і закликала юне покоління пам'ятати і бути гідними 
подвигу Героїв. 

   
  Захід пройшов в атмосфері патріотизму та болю за кращими синами України, хто не вагаючись ціною власного життя заплатив за право жити в демократичній, правовій країні.
     Герої не вмирають, вони завжди будуть в наших серцях!    
     Слава Україні! Героям Слава!                                                                 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації