неділю, 16 грудня 2018 р.

Майстер-клас " Осіння мозаїка"


     

         В Ланчинській міській бібліотеці для дітей відбувся майстер-клас "хобіляндівців" "Осіння акварель"під керівництвом вчителя Ланчинської гімназії Ірини Сенчук. На творчі посиденьки запросили Марію Яновську, місцеву поетесу та дітей з особливими потребами і їхніх батьків.
        Наталія Яремин заінтригувала дітей  розповівши цікаву легенду про осінь. За народним переказом Осінь-старша дочка Сонця. Вона останньою залишила батьківський дім і стала четвертою порою року. Посилаючи Осінь на Землю Сонце сказало їй:- Забирай усе моє багатство, я віддаю усе своє золото, будь щедрою і люди полюблять тебе. І Осінь виконує наказ Сонця, кожного року дарує нам щедрий врожай і чарує нас своїми барвами. Маленькі читачі опинилися і казці. На столі вмить появились кольоровий папір і ножниці, клей, олівці та лінійки. А головне - бажання дітей, вправні рученята і настанови мудрого вчителя. Закипіла робота, в дружній теплій обстановці діти допомагали один одному, знайомились. Дитячій та батьківській  фантазії не було меж.




















     В нас вийшли дуже гарні кольорові осінні листочки на свій смак і стиль. Марія Михайлівна зачарувала присутніх поетичним словом про осінь "Чарівниця осінь", "Осінні барви", "Княгиня осінь".
   





































         Ми бібліотекарі мріємо, щоб наші користувачі завжди жили з природою в гармонії, щоб вони любили і шанували її. Діточок пригостили солодкими смаколиками, і бібліотечний колектив завжди радий зустрічі з нашими маленькими користувачами і їхніми батьками.
 














Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації