четвер, 14 червня 2018 р.

Презентація книги Галини Христан "Отченаш неба"


     У Ланчинській міській дитячій бібліотеці для дітей відбулася презентація книги Галини Христан "Отченаш неба". Галина Петрівна представила присутнім свою нову книгу, в якій зібрані історії та події, які відкривають людські долі із трагедіями і радощами, про бойові дії на сході України, реаліями сьогодення що оточують нас.

Презентувати нові книги у літературі завжди цікаво і зворушливо. Таким відкриттям стали нові новели авторки, члена НСПУ, члена літстудії "Бистрінь" ім. Нестора Чира, лауреата обласної премії В. Стефаника та районної премії Надії Попович,  чудової людини і жінки, бібліотекаря та талановитої новелістки автора шостої книги "Отченаш неба", у яку увійшли твори на різну тематику.
Під час зустрічі із шанувальниками художнього слова звучали новели в авторському читанні.   Наша односельчанка, поетеса, член літстудії "Бистрінь" Марія Яновська присвятила авторці  теплі і щирі привітання та побажала творчих злетів. Учні 9-х класів із захопленням слухали новели, які читали педагоги Ланчинської гімназії Ганна Голіней і Лілія  Щербатюк, а також учні Аліна Бойко та Наталія Голіней.
В атмосфері щирого, дружнього спілкування непомітно злетіли хвилини зустрічі із талановитою майстринею художнього слова Галиною Христан. Завідувач бібліотекою для дітей Наталія Яремин ознайомила присутніх із творчим доробком авторки та подякувала за цікаве і творче спілкування та побажала нових книг та високих визнань в творчості.

                                                                                                     
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації