понеділок, 5 лютого 2018 р.

Літературна мандрівка «Країна казок Шарля Перро»

Прізвище одного із найкращих казкарів світу Шарля Перро знають усі. Немає жодної людини, яка б в дитинстві не читала казки і не мала серед них декілька улюблених. Його вважають першим казкарем, але мало хто знає, що Перро був  відомим поетом свого часу, академіком Французької академії, автором видатних  наукових праць. Проте  всесвітню славу і визнання йому принесли не його товсті серйозні книги, а чудові казки – «Попелюшка», «Кіт у чоботях», «Синя Борода», «Спляча красуня», «Червона шапочка» і ін.
    Казки Шарля Перро – це чарівні казки, які несуть в собі магічні або надприродні елементи. Вони походять від народної традиції й часто передавалися з вуст у вуста.  У багатьох країнах існують різні версії однієї й тієї є казки.
         Люблять і читають казки Шарля Перро і в нашій бібліотеці. Учні молодших класів взяли участь у літературній мандрівці «Країна казок Шарля Перро», ознайомились з книижковою виставкою "Чарівний світ Шарля Перро", яку  підготували і провели працівники бібліотеки.  Діти були активними, веселими, відгадували за ілюстраціями книг, героїв казок.




                  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації