понеділок, 19 червня 2017 р.

Екскурсія "У світі книги чарівної"


Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. Бібліотека допомагає залучати дітей до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній смак і самостійність суджень дітей. Саме з цією метою в Ланчинській дитячій бібліотеці було організовано пізнавальну екскурсію під назвою «У світі книги чарівної».
До бібліотеки для дітей завітали маленькі гості, учні 2-А, 2-Б класів ЗОШ І-ІІ ст. разом зі своїми вчителями Надією Іваночко та Галиною Мельник. Екскурсію провела завідуюча бібліотекою Наталія Яремин, яка ознайомила дітей з книжковим фондом бібліотеки, з правилами користування бібліотекою, з тематичними полицями дитячого фонду та провела захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у бібліотеці. А також представила маленьким користувачам виставку нових книг «Книжечка новенька – дітям до серденька», яка викликала у дітей особливе захоплення.
Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина «Відгадай казкового героя» та аукціон загадок, яку провела бібліотекар Марія Дем‘янчук. Найактивнішим читайликам вікторини подарували призи.
Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашими читачами. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації