середу, 19 квітня 2017 р.

ТОК-ШОУ "ЧИ Є МАЙБУТНЄ У КНИГИ"

Нам важко навіть уявити світ, в якому немає книги. До неї ми звикли з самого дитинства, вона розкриває перед нами дивовижні таємниці життя та дає корисні поради у важку хвилину, вчить нас розуміти самих себе.
У всі часи до книги ставилися як до святині. Колись, ще до винайдення технології друку, книги переписувалися вручну, а їхні обкладинки оздоблювалися позолотою і дорогоцінним камінням.
Сьогодні книга дещо втрачає свої позиції по відношенні до інших високотехнологічних засобів комунікації. Але прихильників читання традиційних книжок завжди буде багато, адже спілкування з друкованою книгою викликає особливе відчуття, ніби спілкуєшся з живою людиною.
В рамках Тижня дитячої та юнацької книги завідувачка Ланчинської дитячої міської бібліотеки-філії для дітей Наталія Яремин та педагог- організатор Іванюк Катерина разом з учнівським комітетом провели ток-шоу "Чи є майбутнє в книги?". Учні обговорювали долю книги. Чи зможе звичайну книгу замінити електронна, в час новітніх технологій. Учні зіграли роль гостей з минулого (Т.Шевченка, Лесю Українку), теперішнього та навіть із майбутнього (Фею Єн з Місяця та землянина з 3-тисячоліття Ат). Наталія Яремин організувала книжкову викладку "Минуле, сучасне, майбутнє книги". Про значення книги в житті людини розповіли вчитель української літератури Голіней Ганна та зарубіжної літератури Голіней Галина.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації