середу, 29 березня 2017 р.

ПОЕЗІЯ-ЦЕ ЗАВЖДИ НЕПОВТОРНІСТЬ


З приходом весни, приходить до нас традиційне та очікуване свято її величності - Книги. Наповнене воно особливим колоритом-щирими дитячими усмішками, допитливістю і новими книгами. У цей час наша бібліотека сповнена приємними хлопотами, повязаними з відзначенням Тижня дитячої та юнацької книги, адже його головна мета-залучення юних користувачів до невичерпних джерел знань і читання. Під гаслом " Єднаймося в любові до книги" відбулося відкриття свята книги і перше засідання літературної кав'ярні "Суцвіття талантів"-стартував спільний проект Ланчинської дитячої та Саджавської сільської бібліотек, спрямований на пошук і розвиток талановитої молоді.
У теплій і дружній атмосфері Ланчинської міської бібліотеки-філії для дітей гості мали змогу посмакувати літературним "меню", в яке входила творчість не тільки юних читачів, а й членів Надвірнянської літстудії "Бистрінь" ім.Н.Чира: Марії Єрмакович, Анатолія Любецького, Ірини Шкрумеляк та Мирослави Гордєєвої-Мельник. Поділилися своїми творами учениці 6-го класу Ланчинської ЗОШ І-ІІІ ст Аліна Білоус, Марійка Білоус та ВІкторія Петрінько. Досвідчені майстри пера відзначили різноманітність тематики та цікаві образи поетів-початківців.
Чарувала присутніх пісенна лірика Марії Єрмакович, пробуджувала громадянські почуття полум'яна поезія Анатолія Любецького. Іринка Шкрумеляк прочитала віршоване привітання з днем народження для Марії Єрмакович, а Наталія Яремин ознайомила присутніх з книжковою викладкою літератури "Поезія -це завжди не повторність" і подарувала квіти Марії Єрмакович.
На завершення завідуючаСаджавською бібліотекоюМирослава Гордєєва-Мельник висловила сподівання, що такі зустрічі стануть регулярними, і запросила всіх на наступне травневе засідання в свою рідну Саджавку. Сподіваємося, літературна кав'ярня "Суцвіття талантів" стане справжнім святом для всіх шанувальників Слова.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації