понеділок, 24 жовтня 2016 р.

"У полум'ї борні за Україну"

Така назва у монографії про участь жителів Ланчина в доленосних подіях 2013-16 рр. Довгих 6 місяців знадобилося працівникам Ланчинської бібліотеки для дітей, аби зібрати, систематизувати та оформити інформацію про учасників Революції Гідності та  бойових дій на сході країни. Не завжди це було легко, проте результат нас порадував: книга формату А4 в твердій палітурці, з кольоровими світлинами. 

 

Книга "У полум'ї борні за Україну" складається з трьох розділів: "Осяяні зорею революції", "Молюсь, Вкраїно, за твоїх героїв" та "Вшанування героїв".  Вона зайняла гідне місце на виставці -інсталяції "Слово про подвиг", приуроченій до Дня захисника України.        
          При укладанні книги використані матеріали, подані жителями селища Ланчин, та вірші членів надвірнянської літературної студії «Бистрінь» ім..Н.Чира, а також статті з газет «Народна Воля» та «Галичина». Висловлюємо щиру вдячність всім небайдужим людям, хто спричинився до видання цієї книги, а особливо депутату районної ради Марії Яворській та депутату обласної ради Михайлові Іваночку за фінансову допомогу. Презентація книги запланована на 21 листопада.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації