понеділок, 26 червня 2023 р.

Лідер читання - 2023

     Івано - Франківська обласна бібліотека для дітей

Увага, усім любителям читання! Ми раді оголосити про проведення Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2023» з нагоди ювілеїв українських письменників: Марка Вовчка, Ольги Кобилянської та Бориса Грінченка.

Переможець цього конкурсу отримає чудову нагороду: він увійде до складу національного дитячого журі Міжнародної премії IBBY. 

Конкурс складається з двох етапів. Перший етап відбудеться на обласному рівні у липні-серпні 2023 року. Спеціальне журі визначить одного переможця, який потрапить до другого етапу.

Другий етап, підсумковий, відбудеться на Всеукраїнському рівні у вересні 2023 року на базі університету Григорія Сковороди в Переяславі. Тут наші учасники змагатимуться за головний приз - стати визнаним Лідером читання!

Що потрібно для участі? Дуже просто: 

- Учасниками конкурсу можуть бути учні 5-9 класів, зареєстровані користувачі бібліотеки.

-  Прочитайте один твір з творчого доробку трьох вище згаданих письменників. 

- Запишіть відео-відгук, тривалістю 2-3 хвилини, про прочитаний твір. У ньому розкажіть про свої емоції після читання, головну ідею твору, його героїв та основні цінності, які він передає. 

- Надсилайте відео, заповнивши Google-форму за посиланням https://forms.gle/vE9CzBKni444KEpi7 до 1 серпня 2023 року. 

Переможці будуть визначені шляхом голосування журі. Тож не зволікайте! Долучайтесь до конкурсу "Лідер читання" та відкрийте для себе захопливий світ української літератури класиків. Розширюйте свої горизонти, поглиблюйте знання та насолоджуйтесь кожною сторінкою, яку ви перегорнете. Бажаємо Вам успіхів і незабутніх вражень!

                                                                            


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації