понеділок, 13 червня 2022 р.

"Лялька мотанка " Травничка"

     Літо - час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі, коли дітей не тільки обслуговують книгою, але й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля.
    Напередодні Дня ляльок, який відзначається в другу суботу червня, гості і читачі ознайомилися з авторською виставкою ляльок ручної роботи юного майстра - Михайла Янка. Кожна експонована лялька відображає елементи історії та побуту України,  та інших країн, казкових персонажів. Для гостей  гуртка "Зірочка" підготовчого куреня ім. Олени Кисілевської із Саджавки, дітей ВПО та "хобіляндівців" організували майстер клас. Лялькар щиро ділився своїм досвідом і секретами, діти уважно слухали настанови та старанно робили свої перші обереги власними руками. Лялька "Травничка" з давніх-давен втілює ідею оберегу-захисту від злих духів і водночас це народна іграшка, зроблена вланоруч і сповнена позитивною енергією, добротою і теплом. Директор Ланчинського КЗК "Центр культури і дозвілля" Оксана Гасько та провідний бібліотекар Наталія Яремин подарували гостеві набір різних матеріалів, для подальших робіт, а в знак вдячності для бібліотеки отримали ляльку "Калинку", що символізує Україну. 
    Діти отримали море позитиву, чудовий настрій, а лялька, зроблена власноруч, даруватиме дітям силу та буде наповнювати здоров'ям. 

                                                                                               











Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації