неділю, 30 травня 2021 р.

Презентація книги Марії Яновської " Подаруй мені щастя"

     27 травня ланчинці завітали до затишної книжкової світлиці в Ланчинській бібліотеці для дітей на День народження нової книги, щоб зустрітися з чарівним світом поезії Марії Яновської. У книгозбірні зібралися представники органів місцевої влади, найкращі друзі авторки та активні читачі бібліотеки.  

Талант поетеси вражає красою поетичного слова, оригінальністю, глибиною думок. З дитинства зароджувалася в Марії Михайлівни любов до того священного отчого куточка великого Всесвіту, який зветься рідним селом, любов до всього того, що сформувало її нинішню сутність. Вірш "Ланчин" і пісня "Столиця мого дитинства" авторки є візитівкою нашого селища.  Залишаючись на одинці з мріями, вона викладає їх на сторінках записника. Марія Михайлівна уродженка селища Ланчин, член літературної студії "Бистрінь" ім.  Н. Чира є автором семи поетичних збірок «Квіти любові», «Не забувай», «Голос голубки», «Стежина до щастя», «Мереживо долі», «Намисто мрій», «Подаруй мені щастя» та 2 - ох збірок віршів для дітей «Подарунок від зайчика» та «Український віночок». Презентація книги «Подаруй мені щастя» відбулася в святковій, дружній атмосфері. Зі словами вітання, теплими і щирими побажаннями звернулися голова Ланчинської селищної ради Надія Данилюк, перший заступник селищного голови, депутат обласної ради Михайло Іваночко, секретар селищної ради Ольга Яремин. Мали нагоду сказати слова вітання і подякувати авторці за чудову поезію головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Балабан та спеціаліст відділу культури Андрій Микитин. Колега по перу, член НСПУ, член літературної студії «Бистрінь» ім. Н.Чира Галина Христан привітала авторку з виходом нової збірки. З теплими словами подяки та побажаннями звернулася педагог Ланчинської гімназії Ганна Голіней та учні цієї школи, які декламували вірші поетеси. Авторка у своєму виступі розповіла про роботу над книгою і відзначила, що поезія стала потребою її творчого духу дарованого небом. Модератори заходу завідувач бібліотеки для дітей Наталія Яремин і бібліотекар Лариса Голіней.  Марія Дем'янчук розгорнула для користувачів і гостей книжкову виставку «Поезія душі і серця».

     Авторка подякувала присутнім за чудове спілкування, за теплі слова подяки і побажання на її адресу, а на згадку зробили спільну світлину.

                                       















                                                             

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації