пʼятницю, 12 березня 2021 р.

Літературно - поетична композиція "На крилах любові"

            Кохання - це святе почуття, що заслуговує на свій день, на своє свято. І таке свято є - День святого Валентина, що відзначається -  14 лютого.  Читачі Ланчинської міської бібліотеки для дітей в онлайн режимі присвятили свої виступи світлим почуттям - коханню і любові. Андріана Романюк, Тетяна Мацюк, Юрій Гресько романтично, з особливими ліричним настроєм декламували поезію Марії Яновської, в якій оспівано  безмежний світ любові, щастя, радості, туги та болю. Мелодії скрипки Марії Цюрак чарували мелодійністю передаючи атмосферу хвилювання, пристрасті і любові. Вони  подарували гарний настрій, позитивні емоції і надихнули на приємні спогади. 
    Бажаємо всім, щоб у житті поряд була любов до батьків до брата і сестри, любов одне до одного. Адже любов - це та сила, яка рухає світом і людиною.



                                                



 




        Учні  подарували гарний настрій, позитивні емоції і надихнули на приємні спогади. Бажаємо всім, щоб у житті поряд була любов до батьків до брата і сестри, любов одне до одного. Адже любов - це та сила, яка рухає світом і людиною.

                                                                                





Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації