четвер, 27 серпня 2020 р.

Літературно - музична композиція "Ти будеш жити, Україно - країна щастя і добра"

        24 серпня 1991 рік - визначна дата, навіки закарбована в історію нашої держави, яка започаткувала нову епоху в житті українського народу, закріпила демократичні прагнення до свободи і національного відродження.
        З нагоди державних свят нашої країни Дня Державного Прапора України і Дня Незалежності України Ланчинська бібліотека для дітей підготувала святкову літературно-музичну композицію " Ти будеш жити, Україно - країна щастя і добра". Ведучі свята : Наталія Яремин - завідувачка Ланчинської бібліотеки для дітей та Наталія Балабан - спеціаліст відділу освіти, сім'ї та молоді Ланчинської селищної ради ОТГ присвятили поетичні рядки сповнені високим почуттям гордості за Батьківщину. Активні читачі бібліотеки: Анеля Шкрумеляк, Юрій Балабан, Костянтин Іваночко, Олексій Марчак і Надія Андрушко декламували  патріотичні рядки поезії присвячені ненці  Україні. Зачарували мелодійним співом брати Володимир і Роман Малярчуки виконавши пісню "Українці".
         Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні. Будьмо гідними своїх предків, бережімо волю і незалежність України, поважаймо свій народ і мову. Шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими.

       
     


                                                                                                                   





  



















Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації