понеділок, 3 лютого 2020 р.

Вікторина "Соборність України під прапором волі"

            22 січня Україна відзначає День Соборності, приурочений до прийняття Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в умовах важкої боротьби за незалежність українських земель. З нагоди цієї важливої історичної дати в Ланчинській бібліотеці для дітей спільно з педагогом Ланчинського ліцею Галиною Яремин і учнями 6-Б класу організували вікторину "Соборність України: під прапором волі".  
Завідувач бібліотеки Наталія Яремин розповіла читачам про історію боротьби і героїв, які словом і ділом намагався відродити Соборну Українську державу. Учні із задоволенням прийняли участь у заході і проявили знання та ерудицію з історії України. Найбільш активними були: Орест Грабовецький,Олег Усин, Марія Білоус, Вікторія Мандзюк. Найвищу кількість балів отримав приз - Орест Грабовецький. Бібліотекарі Марія Дем'янчук і Галина Захарчук підготували викладку літератури "Моя соборна, суверенна Україна!". Представлена література допоможе учням зрозуміти суть боротьби за соборну українську державу.
          Такі заходи дають розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ  ми разом зможемо досягти величної мети - побудови духовно багатої, вільної, неподільної, незалежної України, якою будуть гордитися майбутні покоління.
                                                                                                   




Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації