пʼятницю, 5 липня 2019 р.

Літературна вікторина "У казки на гостинах"

    Літо - це найбажаніша і найщасливіша пора року для дітей. Під час літніх канікул працівники Ланчинської бібліотеки для дітей у співпраці з педагогами Ланчинського ЦДЮТ провели цікаву вікторину на свіжому повітрі. Наталія Яремин, завідувач дитячої бібліотеки запросила учасників табору "Веселкове літо" на казкові гостини. Діти залюбки поринули в захоплюючий світ доброї і мудрої казки. Літературний поєдинок виявився змістовним та емоційним і кожен проявив себе як гарний знавець казок. Цікавими для них були конкурси "Телеграма від казкового героя", "Розминка", "Загадки казкових героїв". Неабиякий азарт  викликав пісенний конкурс.











  Дівчатка і хлопчики із задоволенням відгадували пісні, співали та розважалися. На завершення журі підвело підсумки і визначили переможця. Оля Голіней учениця Ланчинської гімназії набрала найбільшу кількість балів і отримала подарунок від бібліотекарів.
   



















   

    Учасники заходу отримали велике задоволення від розваг та  спілкування між ровесниками. Бібліотекарі побажали всім присутнім залишатися такими творчими і читаючими.

                                                                 









Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації