неділю, 9 грудня 2018 р.

Бенефіс "Гарбузова феєрія"


 Осінь... чудова пора, золото - багряні ліси і парки. А на городі  всього багато-пребагато. Зібрала, усе що насіяла весна, поливало і голубило теплом літо і принесла нам ці дари дбайлива осінь господиня. Саме цим дарам природи був присвячений бенефіс "Гарбузова феєрія". А розпочався він із цікавої та змістовної розповіді Наталії Яремин  про маловідомі факти з історії овочів і фруктів. Розповідь про щедрі дари осені настільки вразила дітей, що всі завзято і уміло взялися до діла.













        А тут такого багатства:  великі сонячні пузаті гарбузи, бурячки та огірочки, кукурудза, помідори, налиті соком яблука і виноград, калина- втіха і радість для дітвори, на все юне братство вистачить. Діти з задоволенням та бажанням вирішили спробувати свої таланти у створенні осінніх гарбузових, капустяних, огіркових композиціях.Учні 6- 7-х класів під керівництвом  вчительки Ланчинської гімназії, Ганни Голіней   виявили фантазію та майстерність, створюючи оригінальні композиції:














    






    Для користувачів бібліотеки організували із дитячих робіт виставку-інсталяцію "Сувеніри для гарбузової родини від кмітливої дитини". На завершення заходу діти пригощались запашними яблуками, грушами, виноградом та солодкими смаколиками.












 













       
                                                                           
 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації