суботу, 14 липня 2018 р.

Сімейне дозвілля в бібліотеці «Читання – справа сімейна».



Бібліотекарі не випадково назвали своє свято «Читання – справа сімейна». Адже не лише дошкільнятам, а й дітям, які навчаються у 1-2 класах без допомоги тат, мам, бабусь і дідусів було б складно самотужки виконувати усі завдання бібліотечних літніх пригод, які відбуваються під час канікул.













       























День сімейного відпочинку, який проводиться  у бібліотеці для дітей, – це завжди весело, цікаво, а головне – корисно як дітям, так і батькам. Іноді просто необхідно відпочити від буденності та доторкнутися до прекрасного, вічного, мудрого. Затишна атмосфера, книжкові новинки, літературні ігри та веселі конкурси спонукають сім’ї проводити своє дозвілля у бібліотеці. Як завжди цього разу день сімейного відпочинку був гамірним та цікавим. Дорослі розповідали про важливість книги та  сімейного читання, про свої вподобання щодо літератури та улюблених авторів. Батькам пропонують не лише книги і журнали з сімейної педагогіки і психології, для них організували казкову ігротеку.













   










Батьки і діти змагалися у літературному турнірі “Чи уважний ти читач”, а гра “Книжкові грінки” і вікторина “Що ти знаєш про книгу” спонукала усіх пригадати прочитане. Естафета “Хто швидше” додала азарту  мамам, які змагалися разом з дітьми і намагалися не підвести свою команду. 
Тому й вирішили зробити сімейне свято для того, щоб подякувати таким чином всім, хто брав активну участь у іграх, конкурсах, спілкуванні з дітьми. Наталія Яремин, наголосила, що відродження і популяризація сімейного читання, створення в бібліотеці комфортного середовища для батьків та дітей, підвищення інформаційної культури - одні з основних завдань, які виконує бібліотека, та подякувала всім присутнім за проведене змістовне свято.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації