четвер, 27 липня 2017 р.

Інтерактивна гра "Що?" "Де?" "Коли?"

Літо – найулюбленіша пора всіх дітей.   Літо… Як багато в цьому слові "сплелось" та "відгукнулось"- канікули, численні поїздки, враження, зустрічі.
Останніми роками бібліотеки стали місцем, де можна цікаво, корисно, а головне - весело провести свій літній відпочинок. І не обов’язково з табором відпочинку, але й просто завітавши з друзями до бібліотеки
Під час літніх канікул до  бібліотеки користувачі приходять з друзями, цілими компаніями. Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книжки? Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!
Не стала  винятком  і наша бібліотека. Так на початку липня в нашій бібліотеці відбулася інтерактивна гра "Що? Де? Коли?".Охочих взяти участь у змаганні ледь вмістили стіни бібліотеки. Учасники розділилися на дві команди "Розумники" та "Знавці", суперниками яких стала команда "Бібліотекарів".

Проходила гра у три тури. Командам було поставлено 12 запитань. Відповісти на них правильно, як виявилося, - непросто. Адже запитання стосувалися різних галузей знань. Для цього слід мати широкий світогляд, загальну ерудицію, цікавитися і літературою. Власне все це і продемонстрували учасники гри. Після оголошення правил розпочався перший тур. Правильні відповіді гравці вітали гучними оплесками.  Всі учасники боролися до останнього, однак у загальному підсумку було визначено кращих. З перевагою лише в один бал переможцем  стала команда "Розумники". По завершенні  дуелі всі присутні ділилися своїми враженнями  від гри та ласували солодкими  смаколиками приготованими бібліотекарями. Всі присутні зійшлися на одній думці, що подібні ігри не тільки розвивають логічне мислення та обізнаність, але ще й надихають удосконалюватися шляхом читання книг і намітили нову зустріч на серпень.
                                                                                





Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації