понеділок, 13 березня 2017 р.

Літературно-мистецьке свято "Ми чуємо тебе,Кобзарю, крізь століття"


Щороку із першим весняним теплом приходять до нас Шевченківські дні. Як природа із сонцем і теплом приносять радість і спокій у наше життя, так і Кобзареве слово засіває любов'ю і милосердям наші душі. Шевченкове віще слово задзвеніло і в Ланчинській ЗОШ І-ІІ ст. літературно-мистецьким святом "Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття", організоване вчителем Ганною Маковійчук, що згуртувало довкола школярів, педагогів, бібліотекарів, батьків. У залі читали поезію, звучали пісні на твори поета.
Родзинкою свята були інсценівки "Тарасик у дяка" та "Тополя", ролі яких зіграли шестикласники.
Бібліотекарі Наталія Яремин та Світлана Вінтоняк підготували книжкову викладку літератури "Шевченкове віще слово" і ознайомили з нею присутніх.
Майтерне читання поезій Тараса Шевченка учнями: Іриною Шкрумеляк, Ольгою Мартиняк, Христиною Мацюк, Катериною Іваночко, директором школи Михайлом Петруняком, завучем школи Лілею Гритчук, педагогом-організатором Катериною Іванюк, бабусею учня Димтра Мицко, завідуючою бібліотеки для дітей Наталією Яремин відбулося під час флеш-мобу "Кобзар читають люди різного віку" організованого Ганною Голіней.
Свято не залишило байдужим нікого, а ще раз підтвердило, що приклад Шевченкового патріотизму надихає сучасників боротись за утвердження українських ідеалів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації