четвер, 30 серпня 2018 р.

Майстер-клас "Державні символи України"


Наша рідна Батьківщина – Україна, святкує 27 років своєї Незалежності. Цей день особливий для кожного з нас – і для дорослих, і для юних громадян молодої держави. У Ланчинській міській бібліотеці для дітей зібрались діти, їхні батьки, запрошені гості з єдиною метою – привітати нашу країну із святом.
На чергове засідання літературно-творчого об’єднання "Хобіляндія" завітали дівчатка й хлопчики святково одягнені у вишиванки.  Наталія Яремин, привітала гостей з найвеличнішим святом Днем незалежності,  ознайомила «хобіляндівців»  з державною символікою і побажала всім міцного здоров’я, щасливого дитинства, здійснення бажань та мирного неба над головою.
Незмінний керівник об’єднання «Хобіляндія», Ірина Сенчук  напередодні відзначення Дня Прапора і Дня незалежності України  запропонувала заняття на патріотичну тематику – складання тризуба на жовто-синьому тлі. Діти з цікавістю та святковим настроєм приступили до складання тризуба. Обережно та поступово з бордових "пазлів" діти викладали символ, охоче опановували водночас просту, але доволі клопітку техніку торцювання.
Виготовлений  дитячими руками тризуб,  "хобіляндівці" подарували Ланчинській бібліотеці для дітей.
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації