неділю, 19 серпня 2018 р.

Дівчачі посиденьки "Літо квітами чарує"

   Літо... Як багато в цьому слові "сплелось"- канікули, зустрічі, нові враження.  Як цікаво з користю відпочити? Чим зайнятися? Щоб діти весело та захоплююче провели час разом, бібліотека завжди намагається стати для користувача територією спілкування, простором для дозвілля. Ірина Василівна  запропонувала "хобіляндівцям" зануритись в атмосферу літа, коли поле вкривається червоними маками, ромашками поміж яких можна побачити сині волошки. Створення квітів з паперу ромашок, маків, волошок - заняття захоплююче, допомагає відпочити і розслабитися. Родзинкою посиденьок стало виготовлення соняха - символа сонячної енергії, життя, здоров'я та процвітання.
Влітку сама природа прихильна до того щоб творити, створювати щось нове і красиве, а квіти - це завжди краса, частинка величної земної краси. Наталія Яремин провела бесіду"Квіти - очі землі".
      Корисно проведений час, спільна творчість приносить радість, допомагає налаштуватися на позитив- а це так важливо. Творіть, фантазуйте, і тоді "все буде добре".




















Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації