четвер, 29 серпня 2024 р.

"Пам'яті нескорених"

     29 серпня Україна відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. З нагоди відзначення трагічної дати записали відео.   Вірш Любові Іванюк-Голіней, вчительки Ланчинської гімназії «Пам’яті нескорених» емоційно і чуттєво читає Марічка Мельничук. Подвиг наших славних захисників житиме в пам'яті поколінь і служитиме символом незламності вільного духу на віки. Господь відкрив перед ними двері раю, бо пішли вони на небо нескореними...

     Вічна пам'ять! Слава Героям! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

                                                                                   


                                                                                     


 

понеділок, 26 серпня 2024 р.

"Колоскова Україна"

     День Незалежності один з найважливіших днів у житті держави та кожного з нас. З нагоди свята в бібліотеці організували майстер – клас «Колоскова Україна». Читачі під керівництвом Тетяни Шимків, вчительки Ланчинського ліцею власноруч зробили ляльки-мотанки з колосків пшениці та вівса уклавши в них свою фантазію та креатив.  Ляльки стильні, підкреслюють унікальний образ України – житниці,  красу і витонченість українок. Діти отримали море емоцій та задоволення від своїх творінь.

    Вітаємо з 33 річницею відновлення України!

    Слава Україні! Героям слава!

                                                                             









                                                                                      

       



 


 


" Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «ЗЕЛЕНЕ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ: дитячий погляд"

  Національна бібліотека України для дітей

     Увага Конкурс!
    Дорогі друзі!
    Канікули – це завжди чудова нагода для творчої реалізації. Особливо, якщо поєднати її із благородною метою: розкрити бачення дітей щодо екологічних способів сталого відновлення українських систем.
Тому Національна бібліотека України для дітей, Програма ООН з навколишнього середовища (@United Nations Environment Programme, UNEP) і Програма підтримки OSCE projects in Ukraine / Проєкти ОБСЄ в Україні за участі представників Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, Державна екологічна інспекція України та громадської організації «ІНПОЛІТ» NGO INPOLIT оголошують Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «ЗЕЛЕНЕ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ: дитячий погляд» у межах реалізації програми Європейського Союзу «Зелене відновлення для України» (GREEN recovery for Ukraine).
Уважно ознайомтеся з умовами участі за посиланнями на сайті (https://chl.kiev.ua/novunu/2024/240724/11192/Polojennya.pdf) або тут: https://drive.google.com/.../130wSlZKV8C4smDc5kL.../view....
На переможців чекають призи та подарунки від партнерів конкурсу.
Поділіться вашими екоцінностями з усією Європою!

Вітаю! Вітаю! Вітаю!

    Напередодні Дня Незалежності Івано-Франківська обласна бібліотека для дітей нагородила переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу « Україна - мрія». Безмежно рада за своїх читачів, клуб «Хобіляндія», кер. Ірина Сенчук, вчителька Ланчинської гімназії, провідний бібліотекар Наталія Яремин, активних учасників Надійка Андрушко, Марічка Балабан, Христинка Гресько та інших учасників клубу за зайняте 2 місце у категорії « Вироби декоративно-прикладного мистецтва». 

    Приємно, що наша бібліотека представлена талановитими дітьми на Всеукраїнському рівні!

                                                                                  





                                                                                    

                                                                                 





Популярні публікації