середу, 25 квітня 2018 р.

Тренінг "Казка-це колиска думки"

         Казки-один з найбільш популярних серед дітей жанрів народної творчості. 
        У Ланчинській гімназії у співпраці з соціальним педагогом Марією Чорнищук і завідуючою бібліотекою Наталією Яремин провели тренінг "Казка-це колиска думки"для учнів 5-б класу з використанням казкотерапії.  Казкотерапія-це процес утворення зв'язку між казковими подіями та поведінкою в реальному житті, це процес перенесення казкових смислів у реальність.               Метою заходу було створення позитивного емоційного настрою, креативності, поліпшення  міжособистісних взаємин у колективі, формування творчого підходу до ситуації, дати дітям можливість зрозуміти як впливають казки на внутрішній світ дитини.






       Наталія Яремин провела вправу-розминку "Ріпка" та подала інформаційне повідомлення про казкотерапію та значення казок у житті дитини, презентувала книжкову виставку "Казка-чарівниця дитячих сердець".
        Казка знаходить вірний шлях до дитячого серденька, впливає на розвиток світогляду, ставлення дитини до навчання. друзів. батьків. учить бути правдивим, відвертим, зневажати неправду, боротися з грубістю, байдужістю, одне слово, розкриває кращі душевні риси. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації