середу, 31 серпня 2016 р.

Перемога у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості "Мрії про Україну: дитячий погляд"

        З метою виявлення та підтримки починань у дітей Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» та Національна бібліотека України для дітей організували конкурс дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд», який тривав із 1 березня до 24 серпня ц. р.
Районна бібліотека для дітей ім. Ірини Яцури провела цей конкурс серед бібліотек району, мета якого – формування у підростаючого покоління патріотичної свідомості та поваги до національних духовних цінностей, сприяння національно-патріотичному розвиткові особистості, ідентифікація з державою, її історією. Завдання конкурсу – утвердження у свідомості та почуттях юних громадян патріотичних цінностей, переконань і поваги до своєї країни, українського народу, його культури, звичаїв та традицій, стимулювання у дітей самостійності.   Ірина Шкрумеляк (14 років) у номінації «Прозові твори» – фантастичне оповідання «Подорож у майбутнє» (Ланчинська міська бібліотека для дітей) зайняла І місце в області та ІІ місце в столиці України.


Урочисте нагородження відбулося в Національній бібліотеці України для дітей. Переможці мали змогу відвідати визначні місця Києва: Майдан Незалежності,  Хрещатик, музей другої світової війни, вклонитися пам'яті Небесної Сотні на Інститутській. Для дітей працівники Національної бібліотеки провели екскурсію у відділі рідкісних книг, залі релаксації, відділі соціокультурної діяльності, який справив велике враження на учасників конкурсу. Лауреатів нагородили цінними подарунками та дипломами.Вітаємо нашу читачку з першою визначною перемогою! Впевнені, це тільки початок. 


























Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації